Patriote potpisuju kapitulaciju!

Autor Nebojsa N. Dajic, Daja on .

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

NAJBOLJA MOGUĆA

PRIČA: PATRIOTE

POTPISUJU KAPITULACIJU!

I TO –

PO DRUGI PUT!

 

Dačić, Tačić... Ili Vučić!?!Ispostavlja se i da su ratovali! A ne samo bili portparoli,  ili išli na usavršavanje jezika u jeku ratova!

Jedino – niko, pa ni partijske kolege, nemaju takva sećanja o njima... Obzirom da su medju partijskim kolegama i neki stručniji iz oblasti psihijatrije, mišljenja sam da bi mogli potražiti njihovu pomoć – ZARAD SVEOPŠTEG, pa i njihovog DOBRA!

Ono što su posledice devedesetih ostavile po nas, očigledno je, ali i na političkoj sceni!

Osim vojne popune, koja "uzgedbudirečeno" nikada nije bila "na zavidnom nivou", bar dok trajaše ratovi - danas se svako malo pojavi po neki novi "prvoborac"!

Od skora, popuna i redova učesnika u ratu, i naše "memorije- pamćenja" dobila je nove "članove!"

Prvo je to bio premijer, a sada se pridružio i vice-premijer! Iskreno, sumnjam i da su vojni rok odslužili! Danas medjutim, komanduju vojskom i policijom!

Kako god, ova dva "mališana" očigledno, volela su da se igraju ratova, i devedesetih, a i danas (makar - vole uniformu...)

Devedesetih, bili su snažni zagovornici ratova i dični "dobrovoljni davaoci tudje krvi"! U vrhovima svojih stranaka SPS i SRS, sa mestima ministara i portparola, kao i na drugim funkcijama.

Krajem prošlog veka, Kumanovskim Sporazumom, potpisana je prva kapitulacija. O tome svedoči i pisano priznanje Prof. Ustavnog prava, dr. Ratka Markovića, nekadašnjeg ideologa i prokreatora pravnog sistema Miloševića.

Danas pak (bez Doris Pack, ali sa Catherine Ashton!), potpisuju kapitulaciju - drugi put!

Tako sada - Kosovo ima i od Srbije priznato, pravo da na svojoj teritoriji vrši vlast, te da nije pod našim PRAVNIM SISTEMOM - ZVANIČNO!

Pomislili ste "Koštunica"!?!

Dobar vic!!!

Čemu ovo? 

Da se zna, KO JE KO!

Novosti flash 3

Vest broj 3

Google Analytic

Politika, pravo, istorija filozofije, web design - Nebojša Dajić, Daja